La Grande Bellezza

 

Politica de confidențialitate

 

 

Data ultimei actualizări: 09.10.2023

 1. Introducere Bine ați venit la www.lagrandebellezza.ro (denumit în continuare “noi”, “site-ul” sau “platforma”). Ne preocupă protecția confidențialității dvs. Această politică de confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm, păstrăm și dezvăluim informațiile dvs. personale atunci când utilizați site-ul nostru. Prin accesarea și utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu prevederile acestei politici de confidențialitate.
 2. Date Colectate Atunci când utilizați site-ul nostru, putem colecta următoarele tipuri de informații:
  • Informații personale, cum ar fi nume, adresă de e-mail și număr de telefon, pe care le furnizați voluntar atunci când completați formularele sau când comunicați cu noi.
  • Informații non-personale, cum ar fi adresa IP, tipul de browser, paginile vizitate și datele de utilizare a site-ului.
 3. Modul în care Utilizăm Informațiile Utilizăm informațiile colectate pentru următoarele scopuri:
  • Pentru a vă oferi acces la conținutul și serviciile noastre.
  • Pentru a vă contacta și a vă răspunde la întrebări sau solicitări.
  • Pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe site și pentru a personaliza conținutul oferit.
  • Pentru a monitoriza și analiza utilizarea site-ului nostru.
 4. Păstrarea Informațiilor Păstrăm informațiile dvs. personale doar atât cât este necesar pentru scopurile pentru care au fost colectate sau în conformitate cu cerințele legale. Informațiile dvs. pot fi stocate pe servere securizate sau în baze de date.
 5. Accesul la Informații Aveți dreptul să accesați, să corectați sau să ștergeți informațiile dvs. personale pe care le avem. Pentru a exercita acest drept, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@lagrandebellezza.ro.
 6. Securitatea Informațiilor Ne angajăm să păstrăm informațiile dvs. în siguranță și să folosim măsuri adecvate de securitate pentru a proteja datele dvs. Cu toate acestea, nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor transmise prin internet.
 7. Modificări ale Politicii de Confidențialitate Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment, cu sau fără notificare prealabilă. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site.
 8. Contact Pentru întrebări sau solicitări referitoare la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@lagrandebellezza.ro.