La Grande Bellezza

Termeni și condiții GDPR

 

Data ultimei actualizări: 09.10.2023

  1. Acceptarea Termenilor Prin utilizarea site-ului www.lagrandebellezza.ro, sunteți de acord cu respectarea și acceptarea acestor Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.
  2. Drepturile de Autor Conținutul acestui site, inclusiv, dar fără a se limita la texte, imagini, grafice și logo-uri, este protejat de drepturile de autor și aparține www.lagrandebellezza.ro sau deținătorilor de drept corespunzători. Orice utilizare neautorizată a acestui conținut este interzisă.
  3. Confidențialitate și Date Personale Colectarea și utilizarea datelor dvs. personale sunt guvernate de politica noastră de confidențialitate, disponibilă la https://lagrandebellezza.ro/politica-de-confidentialitate/. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea datelor dvs. personale în conformitate cu acea politică.
  4. Conținut Generat de Utilizatori Dacă acest site permite utilizatorilor să posteze conținut (cum ar fi comentarii sau recenzii), sunteți de acord să nu postați conținut care încalcă drepturile de autor, drepturile de proprietate intelectuală sau care este ofensator, defăimător sau ilegal. www.lagrandebellezza.ro nu își asumă răspunderea pentru conținutul generat de utilizatori și își rezervă dreptul de a-l modifica sau elimina.
  5. Limitări ale Răspunderii Acest site este oferit “așa cum este”, fără nicio garanție implicită sau explicită. www.lagrandebellezza.ro nu își asumă răspunderea pentru daune sau pierderi cauzate de utilizarea acestui site sau de imposibilitatea de a-l utiliza.
  6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor www.lagrandebellezza.ro își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări.
  7. Contact Pentru întrebări sau solicitări referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@lagrandebellezza.ro.